ایجاد رعب و وحشت...

 

ایجاد رعب و وحشت؛ سیاست نخ نمای رژیم صهیونیستی برای حفظ بقا است.

تهران،گروه گزارش-یك عضو كمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، ایجاد رعب و وحشت را سیاست نخ نمای رژیم صهیونیستی برای حفظ بقای خود عنوان كرد.

'اسماعیل كوثری' نماینده مردم تهران در نهمین دوره مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: رژیم صهیونیستی همیشه با جنگ و عملیات روانی سعی در پیشبرد اهداف شوم خویش داشته و ...

در ادامه می بینید...



:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
|
امتیاز مطلب : 12
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
:: ادامه مطلب
نویسنده : حقیقت
تاریخ :
چای نتایج دوپینگ را مختل می‌كند...
 
مصرف چای نتایج آزمایشگاهی دوپینگ را مختل می‌كند.
تهران - وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی اعلام كرد مصرف نوعی چای سبز و سفید می‌تواند نتایج آزمایشگاهی دوپینگ ورزشكاران را مختل كند.
به گزارش روز سه شنبه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی، گروهی از محققان انگلیسی كشف كرده اند مصرف نوعی چای سبز و سفید در ورزشكارانی كه از داروهای نیروزای هورمونی استفاده كرده‌اند، نتایج آزمایشگاهی دوپینگ را در آنها مختل می‌كند؛ به گونه‌ای كه امكان تشخیص سطح خونی یا ماده نیروزای استفاده شده برای پزشكان میسر نمی‌شود.
براساس این گزارش، نتایج این مطالعه برای نخستین بار ارتباط میان مصرف برخی مواد غذایی و اختلال در آزمایش داروهای نیروزای هورمونی را مطرح می‌كند و این امكان وجود دارد كه بسیاری از مواد غذایی دیگر نیز اثرات مشابهی مانند چای سبز و سفید در مساله دوپینگ داشته باشد.
براساس این گزارش، موضوع دوپینگ و مواد نیروزا در بسیاری از ورزش‌های قهرمانی به دلیل رقابت‌های فشرده و سنگین و افزایش شیوع آن در بین قهرمانان همواره سلامت بازی‌های جهانی المپیكی را با تهدید مواجه كرده و موجب نگرانی مسئولان برگزار كننده این ورزش‌ها شده است.

 

حمزه محمودی – ایرنا



:: موضوعات مرتبط: علمی , سیاسی , ,
|
امتیاز مطلب : 17
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
:: ادامه مطلب
نویسنده : حقیقت
تاریخ :
خبری که پایگاه وابسته به موساد را به واکنش واداشت...
خبر فارس در خصوص رزمایش بزرگ خاورمیانه، پایگاه وابسته به موساد را
به واکنش واداشت.
 
خبرگزاری فارس: دبکا، پایگاه اطلاع‌رسانی وابسته به موساد، سرویس اطلاعاتی رژیم صهیونیستی، تیتر اول خود را امروز به خبر روز گذشته فارس مبنی بر رزمایش مشترک ایران، روسیه، چین و سوریه اختصاص داد.
 
درادامه می بینید...


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
:: ادامه مطلب
نویسنده : حقیقت
تاریخ :
آیت الله سبحانی:حل مشکلات بشر در گرو ی تمسک به قرآن و عترت

 

آیت‌الله سبحانی: 

حل مشکلات جامعه بشری در گرو تمسک به قرآن و عترت است 

حضرت‌ آیت‌الله سبحانی حل مشکلات جامعه بشری را در گرو تمسک به قرآن و عترت دانست و گفت: اگر تمسک به این دو همان‌گونه که پیامبر(ص) فرمود انجام گیرد بسیاری از مشکلات و غفلت‌ها برطرف می‌شود.

  حضرت آیت‌الله جعفر سبحانی از مراجع تقلید، صبح امروز در مراسم رونمایی از کتاب امام‌صادق(ع) و مذاهب اهل‌سنت که با حضور روحانیان و دانش‌پژوهان حوزوی برگزار شد، تلاش‌های استاد اسد‌ حیدر را بسیار دقیق، عمیق و کامل عنوان کرد و گفت: من بعد از مطالعه این کتاب تعجب کردم که یک فرد چگونه توانسته است این همه مطالب از اهل‌بیت(ع) به ویژه امام‌صادق(ع) را جمع‌آوری و گردآوری کند.

وی با اشاره به این‌که مترجم با زبان اول باید محتوای کتاب را بیرون بیاورد و با زبان دوم همان محتوا را ترجمه کند، افزود: ما باید در زمینه یادگیری زبان عربی به صورت تطبیقی کار کنیم و به قواعد و گرامر بسنده نکنیم، علت اینکه در حوزه ترجمه کتب عربی به فارسی بسیار محدود است این است که ادبیات حوزه ادبیات گرامر و قواعد است و عربی به صورت تطبیقی تدریس نمی شود.

حضرت آیت‌الله سبحانی بسیاری از ترجمه‌های عربی به فارسی را به علت تطبیقی نبودن دارای نقایصی دانست و اظهار داشت: بایستی تلاش شود آموزش عربی فقط به صورت قواعد و گرامر نباشد و با تمام ادبیات انجام گیرد.

استاد درس خارج حوزه علمیه قم با اشاره به مباحثی که در کتاب امام‌صادق(ع) و مذاهب اهل‌سنت از سوی استاد اسد حیدر گردآوری شده است، گفت: باید با مطالعه این کتاب به این روش برسیم که در مواجهه با ادیان دیگر مشترکات را بگیریم و تقویت کنیم و در غیرمشترکات به بحث بنشینیم و آنها را به مشترکات تبدیل کنیم و از هرگونه جدال و مغالطه بپرهیزیم.

وی هدف از کتاب امام‌صادق(ع) و مذاهب اهل‌سنت و کتاب‌های مشابه آن را ترویج مکتب اهل‌بیت(ع) عنوان کرد و افزود: ما باید جهان اسلام را به سمت ائمه(ع) دعوت کنیم و عترت را در سفره مسلمانان قرار دهیم چون فطرت انسانی به دنبال کمال است و کسی را می‌خواهد تا مردم را به سمت کمال راهنمایی و هدایت کنند و هدایت به غیر از راه ائمه(ع) نیست.

حضرت آیت‌الله سبحانی حل بسیاری از مشکلات را در گرو تمسک به ثقلین(قرآن و اهل‌بیت) دانست و خاطرنشان کرد: اگر تمسک به این دو همان‌گونه که پیامبر(ص) فرمود انجام گیرد بسیاری از مشکلات و غفلت‌ها برطرف می‌شود.

استاد درس خارج حوزه علمیه قم دوران امامت امام صادق(ع) را دوره رشد و تعالی علوم عقلی و نقلی برشمرد و بیان داشت: مدت امامت امام‌صادق(ع) حدود 35 سال بود به گونه‌ای که حضرت بیش از سه‌هزار شاگرد در علوم مختلف تربیت کرد و تمام علوم را در اختیار نسل بشری قرار داد و به همین دلیل به عنوان بنیانگذار و زنده نگهدارنده فقه جعفری نام گرفت.

وی بر شناخت هر چه بیشتر علمای قدیم و معاصر تأکید کرد و افزود: ما باید علمای خود را به صورت عمیق و کابردی بشناسیم و آثار و کارهای آنان را معرفی کنیم، یکی از این علما استاد اسد حیدر است که نوشتن این کتاب به قلم وی به معجزه شبیه است،‌ چراکه بسیار کامل، عمیق و دقیق و دارای قلم بسیار زیبایی است.

حضرت آیت‌الله سبحانی ترجمه یک یا دو عنوان کتاب را کافی ندانست و اظهار کرد: باید در ترجمه این قبیل کتاب‌ها که بسیار ژرف و پر محتوا است استمرار وجود داشته باشد و به ترجمه چند کتاب جزئی کفایت نشود، چراکه مردم تشنه معارف اهل‌بیت(ع) هستند و با توجه به این که کتاب‌های موجود دارای ترجمه فارسی نیست مردم از مطالعه و استفاده آنها بی‌بهره مانده‌اند.

استاد درس خارج حوزه علمیه قم بر دایر کردن رشته ولایت در دانشگاه ادیان و مذاهب تأکید کرد و گفت: باید رشته ولایت هم دایر شود تا دانش‌پژوهانی در این رشته مشغول تحقیق و بررسی شوند.

وی ابراز داشت: باید خروجی‌های دانشگاه‌ها و حوزه‌های ما همه دارای قلم و بیان شیوا و تأثیرگذار باشند و نمره قبولی آن‌ها نمره اهل‌بیت(ع) باشد.

در حاشیه این دیدار حضرت آیت‌الله سبحانی گفت: کسی که کتاب جامع و کامل الغدیر را ترجمه کرده است باید مورد تجلیل و تقدیر قرار گیرد.


خبر گزاری رسا



:: موضوعات مرتبط: دینی , ,
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
نویسنده : حقیقت
تاریخ :
حدادعادل: تحول در علوم انسانی...

 

غلامعلی حداد عادل: 

تحول در علوم انسانی در گرو پرهیز از کارهای سطحی و شتاب زدگی است 

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، تحول در علوم انسانی را نیازمند پرهیز از کارهای سطحی و شتاب زدگی دانست و از همه دانشگاه هایی که در عرصه علوم انسانی کار می‌کنند، مؤسسات دانشگاهی و نهادهای حوزوی قم خواست تا شورای تحول و ارتقای علوم انسانی را کمک کنند.

 


غلامعلی حداد عادل صبح امروز در همایش هم اندیشی علمی کاربردی کارگروه‌های ویژه شورای تحول و ارتقای علوم انسانی و شورای عالی برنامه ریزی، با اشاره به تاریخچه تشکیل شورای تحول و ارتقای علوم انسانی، گفت این شورا از صاحب‌‌نظران و مسؤولان، دانشگاهیان، حوزویان و نمایندگان نهادهای مرتبط تشکیل شده و تاکنون بالغ بر 40 جلسه تشکیل داده است.

رییس شورای تحول و ارتقای علوم انسانی با بیان این‌که بی شک علوم انسانی که در دانشگاه های ما تدریس می‌شود از غرب و با یک جهان بینی دیگر آمده است، گفت: دانشگاه‌های ما صورت تحول یافته مدارس علمیه قدیم نیستند و از ابتدا با الگوی دانشگاه های غربی تاسیس شده اند.

وی با تاکید بر این‌که ما اگر مسلمان هم نبودیم باید از خودمان می‌پرسیدیم آیا انسان شناسی ما با انسان شناسی حاکم بر غرب بعد از رنسانس یکی است یا تفاوت دارد؟ افزود: توافق نداشتن ما با غرب در مورد معنای انسان مانع از این است که علوم انسانی غرب همان علوم انسانی ما باشد و تمام اختلاف ما با غرب در همین نکته نهفته است.

حداد عادل با اشاره به این‌که در دنیای غرب پس از رنسانس سعی بر این بوده که همه جنبه های متعالی انسان را فرو بکاهد، گفت: در دنیای غرب به دنبال این هستند که انسان را از آسمان به زمین بکشانند و سعی کرده اند بگویند اعتقادی که انبیا دارند صحیح نیست.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه با طرح این مسأله که در دانشگاه‌های ما هیچ کس قبل از انقلاب مطرح نکرده است که چرا ما از غرب تقلید می‌کنیم ،‌گفت: در آن دوره به قدری تقلید طبیعی جلوه می‌کرد که هیچ کس مطرح نکرده که ما با تمدن اسلامی خودمان آیا صاحب بینشی پیرامون انسان هستیم یا نه؟

وی خاطرنشان کرد: اگر انقلاب اسلامی در امور دیگر موفق شود اما در علوم انسانی تحولی صورت نگیرد انقلاب اسلامی موفق نبوده است

حداد عادل افزود: چگونه ممکن است ما مدعی فرهنگ و جهان بینی مستقل و تمدنی متفاوت از غرب باشیم، ولی در دانشگاه‌های ما در رشته های مختلف علوم انسانی همان مباحثی تدریس شود که ما قبول نداریم. 

وی تاکید کرد: وقتی جوانان ما این مباحثی که مبانی آن از  جهان بینی و انسان شناسی غربی است که ما قبول نداریم را بخوانند و با همان ذهنی که اینها را آموخته است مسؤولیت بگیرند، نمی‌توانیم مدعی شویم به سمت تمدن اسلامی حرکت می‌کنیم.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که تحول در علوم انسانی به دلیل اهمیت آن دشمن زیاد دارد، گفت: آنهایی که از این تحول می‌ترسند و مخالف آن هستند به سرعت جنجال بپا خواهند کرد و با انواع دروغ‌ها و تهمت‌ها سعی خواهند کرد ما را به واکنش بکشانند و این حرکت را در نطفه خفه کنند از این رو باید تدبیر کرد تا از فضای غبارآلودی که ممکن است مخالفین بوجود آورند بتوانیم عبور کنیم.‌

رییس شورای تحول و ارتقای علوم انسانی با بیان این‌که از زمان آغاز انقلاب فرهنگی در سال 1359 و تاسیس شورای عالی انقلاب فرهنگی، موضوع تحول در علوم انسانی با الفاظ مختلف مطرح بوده است، گفت: عده زیادی در این راستا با اخلاص و علاقه کار کرده اند، اما بی توجهی به چگونگی اجرای تحول یکی از موانعی بوده که سبب شده است در این 33سال تحول در علوم انسانی رخ ندهد.

وی با اشاره به این‌که تفکر و فرهنگ غربی حدود 400 سال بر یک دنیای وسیع فعال بوده تا علوم انسانی را بدین شکل متحول کرده و به شکل نرم افزاری به همه دنیا منتقل کرده است، گفت: نمی توان این را در کوتاه مدت به دور انداخت و چیز مستقلی جایگزین آن کرد و باید در مسیر دانشگاه‌ها و بدون تعطیلی این تحول را ایجاد کرد.

رییس شورای تحول و ارتقای علوم انسانی با اشاره به تشکیل کارگروه‌های ویژه گفت: 15 رشته با اولویت تشخیص داده شدند و تحول هر رشته را به صاحب نظران همان رشته که متشکل از استادانی است که به دانشمندی موصوف و به تحول مؤمن هستند، سپردیم تا اساتید هر رشته خودشان بگویند از کجا باید شروع کرد.

وی در ادامه افزود: با تشکیل این کارگروه ها، کار شورای تحول و ارتقای علوم انسانی به صورت ستادی شده و مدیریت، هماهنگی، نظارت و هدایت کارگروه ها را برعهده دارد.

حداد عادل در ادامه گفت: کارگروه ها روند تحول را در چهار حوزه مهم « مبانی، محتوا، برنامه و کتاب‌های درسی»، « استاد»، « دانشجو» و « پایان نامه ها و مجلات پژوهشی» پی می گیرند.

عضو شورای عالی انقلاب با اشاره به این‌که مشابه کارگروه های ویژه شورای تحول و ارتقای علوم انسانی در وزارت علوم تحقیقات و فناوری وجود دارد، افزود: با وزیر علوم به توافق رسیده ایم که این کارگروه ها یکی شوند با این توجه که در اجرا باید مراعات جنبه تحول را بکنند و باید بدانند آنچه را شورای تحول و ارتقای علوم انسانی پیشنهاد می‌کند اجرایش با وزارت علوم تحقیقات و فناوری است.

وی در پایان موفقیت کار شورای تحول و ارتقای علوم انسانی را در گرو درک عمیق، اهمیت و پیچیدگی کار و پرهیز از سطحی نگری و شتاب زدگی و کار تبلیغاتی و شعاری کردن، مایوس نشدن، هماهنگ بودن با دستگاه مسؤول دانست و از همه دانشگاه هایی که در علوم انسانی کار می‌کنند، مؤسسات دانشگاهی و موسسات حوزوی قم خواست تا در این امر شورای تحول و ارتقای علوم انسانی را کمک کنند و گفت سربازی ما برای رهبر انقلاب در این است که این کار را جدی بگیریم.



خبر گزاری رسا



:: موضوعات مرتبط: علمی , ,
|
امتیاز مطلب : 11
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
نویسنده : حقیقت
تاریخ :