امير المؤمنين عليٌّ عليهالسلام:
مِن كتابهِ لمحمّدِ ابنِ أبيبكرٍ: اِرتَقِبْ وقتَ الصَّلاةِ فَصَلِّها لِوَقتِها ، ولا تَعَجَّلْ بها قَبلَهُ لِفَرَاغٍ ، ولا تُؤخِّرْها عَنهُ لِشُغلٍ .
امام على عليهالسلام:
- در نامه خود به محمّد بن ابى بكر- : مراقب وقت نماز باش و آن را به هنگام بخوان ، نه به دليل بيكارى آن را پيش از موقع بخوان و نه به سبب كارى آن را از وقتش به تأخير انداز .
تعیین واحدهای اجرا یی جامعه علماومحصلین شمال افغانستان
شورا ی مرکزی این جامعه به تاریخ ۲/۲/۱۳۹۱ش در سالن کوثر مجتمع آموزش عالی فقه، مسؤلا ن بخش های مختلف اداری را به ترتیب زیر از طریق رای گیری به مدت یک سال معین نمودند :
رئیس جامعه: حجت الاسلام و المسلمین آقای محقق بلخی
معاون : حجت الاسلام و المسلمین آقای حیدری
منشی: حجت الاسلام و المسلمین آقای محبوب الله حیدری
معاون اداری: حجت الاسلام و المسلمین آقای محمدی شولگری
معاون پژوهشی: حجت الاسلام و المسلمین آقای حسینی بلخابی
معاون فرهنگی: حجت الاسلام و المسلمین آقای محمدموسی زکی
معاون مالی: حجت الاسلام و المسلمین آقای غفاری
معاون روابط عمومی: حجت الاسلام و المسلمین آقای محسنی
ضمنا: در هر معاونت تعدادی از اعضای شورای مرکزی و مجمع به حیث فعالین بخش ها اعلام آمادگی نمودند که متتناسب با توانایی و سوابق افراد در هر بخش معرفی و فعالیت را شروع نمودند.
به قلم: سید غلامحسین صادقی بلخابی
امام خمینی با داشتن استوارترین مبانی فکری و اندیشه دینی ، بر قله های رفیع عقلانیت پاگذاشته و توانایی آن را پیدا کرد که با بهره گیری از نگرش های قرآنی و آموزه های ائمه اطهار(ع) آفتاب حقیقت را بر دلهای تیره مهمان کند در واقع نقش امام به عنوان فقهی جامع الشرایط، موثرترین عامل در ایجاد انگیزه مبارزه، تولید بصیرت و مدیریت حرکت در بستر رو به رشد قیام مردمی ایران بود.
در ادامه می خوانید...
در ادامه می خوانید...
در ادامه می خوانید...
در ادامه می خوانید...
زندگینامه شیخ رجبعلی خیاط
به کوشش محمد موسی زکی
دانشمندان به سرن دعوت شدند؛
اعلام خبر کشف ذره گریزان جهان/ دانشمندان به 99.99 درصد قطعیت رسیدند.
دانشمندان مرکز تحقیقات هسته ای اروپا قرار است روز چهارشنبه 4 ژوئیه ( 14 تیرماه) یک نشست مطبوعاتی برگزار کنند و براساس گمانه زنی های صورت گرفته احتمال می رود در این نشست خبری کشف ذره گریزان بوزون هیگز با 99.99 درصد قطعیت اعلام شود.
در ادامه می بینید...
طی سخنانی در دانشگاه قاهره
مرسی: مصر از حقوق مشروع ملت فلسطین حمایت میکند.
خبرگزاری فارس: رئیس جمهور مصر بر حمایت این کشور از حقوق ملت فلسطین تاکید کرد و گفت مصر از حقوق مشروع ملت فلسطین برای دستیابی به حقوقشان حمایت میکند.
به گزارش فارس، محمد مرسی رئیس جمهور مصر طی سخنانی در دانشگاه قاهره که با استقبال حاضرین مواجه شد در بخشی از سخنانش به مسئله فلسطین اشاره کرد و گفت که از حقوق مشروع ملت فلسطین برای تحقق حقوقشان دفاع میکند.
وی افزود: مصر در کنار ملت فلسطین خواهد بود تا حقوق خود را بازیابند.
حمزه محمودی - فارس
در ادامه می بینید...
«اخوانالمسلمین» به دنبال بنیان گذاری امپراتوری است .
جنبش اخوانالمسلمین، از آغاز تأسیس در بیش از هفتاد سال پیش، به عنوان تهدیدی علیه حکومتهای عرب به شمار میرفت. هر چند این جنبش در دوره حیاتش تاکنون فراز و فرودهای بسیاری داشته، سیر رخدادها، نشاندهنده این است که نه تنها اخوان بار دیگر قدرت گرفتهاند، بلکه به نوعی در پی تشکیل امپراتوری نیز هستند.
در ادامه می بینید...
تحریم نفتی ایران و زورآزمایی چین و آمریکا
دو روز پیش، ایالات متحده اعلام کرد، نام چین را نیز به فهرست کشورهای معاف از تحریمهای نفتی ایران افزوده است؛ هرچند دولت ایالات متحده، توجیهات خاص خود را درباره این تصمیم داده، بررسی دقیقتر ماجرا، از وجود عرصه گستردهتری از رویارویی و تعامل میان چین و آمریکا حکایت دارد.
در ادامه می بینید...
بازداشت رهبر شیعیان عربستان؛حالت آماده باش درقطیف
در ادامه می بینید...
معاون فني فدراسیون فوتبال افغانستان:
برای رشد هر چه بهتر تیم ملی فوتبال ، مربیان به آموزش های
پیشرفته تری نیاز دارند.
محمد مرسی پیام تبریک « بشار أسد» را نپذیرفت...!
اخبار رسیده از قاهره پایتخت مصر حاکی از آن است که «محمد مرسی» رئیس جمهور جدید مصر که نامزد جنبش اخوان المسلمین در انتخابات اخیر بوده، پیام تبریک «بشار أسد» رئیس جمهور سوریه را نپذیرفت.
گفته می شود مرسی پس از رد این پیام تبریک که از طریق تلگراف برای رئیس جمهور جدید مصر ارسال گردید، طی اظهاراتی گفت: ما حکومت فعلی سوریه را قانونی و نماینده مردم نمی دانیم بلکه "ارتش آزاد سوریه" نماینده قانونی مردم سوریه هستند!
در ادامه می خوانید...
گفتگو با مادر شهید
مصاحبه: قاسم نظری
در ادامه می خوانید...
قصهءخاتم
محمد کریم امیری
آفتاب روز جمعه 17 ربیع الاول سال 570میلادی مدّتی است دمیده و کم کم از پشت کوه
عبدالمطلب ، بزرگ مکّه ، در زیر سایه بانی که برای او درست کرده اند ، در کنار خانۀ کعبه نشسته است و چند تن از فرزندانش ، با او گرم گفت و گو هستند .
در ادامه می بینید...
گفتگو با ابراهيم شريفي
(برادر سردار سرافراز فرمانده محبوب شهید خانگل شريفي)
درادامه می خوانید...
جوان
به کوشش: محمدموسی زکی
جوان کیست؟
جوان کسی است که مرحلهای به نام بلوغ را پشت سر گذاشته و تغییری کلی پیدا کرده است،؛ زیرا از دنیای بدون دغدغه کودکی خارج و به دنیای پرمسئولیت بزرگسالی وارد شده است. جوان شخصی است که دوره پستی و ناتوانی کودکی را پشت سرگذاشته و دوره سستی و ناتوانی دیگری به نام پیری را پیش رو دارد. لذا بهترین، فعالترین و شادابترین دوره عمر هر انسانی دوره جوانی است .
درادامه می خوانید...
مهتاب شب های لیلا علیهاالسلام
به کوشش محمدموسی زکی
هلال ماه جبینش از دل شبِ زلفش رخ نمود، ابرهای پلک واره از هم دور شد و برق نگاه یک جفت ستاره، آسمان مهتابی رخسارش را شکافت.
این نخستین تصویر از شمایل شهزاد بنی هاشم در قاب نگاه چشم های لیلا علیهاالسلام بود.
در ادامه می خوانید...
از خانوادهء دریا
به کوشش:محمدموسی زکی
نامت، تکرار جاودانه مهر است، در هجامه های مکرر درد.
نامت به گل می ماند؛ زیبایی... سکوت... و پرپر شدن.
نامت به شادی می ماند؛ سرور رقصانی که سینه پدر را به گُل می نشاند، وقتی که در ازدحام بی کسی هایش فریاد می شود.
نامت به شادمانی می ماند، علی! حتی در میان هجوم نیزه و تیر و... بی کسی....
در ادامه می بینید...
چندی پیش در سایت افغان پیپر خبری را مشاهده کردیم که در متن زیر می بینید:
درادامه میخوانید...
محمدموسی زکی
عکسی که اوباما را زیر زره بین قرار داد...
اين روزها انتشار عکسي از باراک اوباما در پايگاه هاي اينترنتي براي رئيس جمهوري آمريکا و حتي دموکرات هاي اين کشور دردساز شده است.
به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از رويترز، اين عکس را "مايکل مولنر" عکاس روزنامه نيويورک تايمز با دوربين هاي مجهز به لنزهاي تله گرفته است و در آن باراک اوباما در شرايطي ديده مي شود که در حال پياده شدن از هواپيما کتاب( جهان پس از آمريکا ) را به همراه دارد.
اين کتاب از جمله نوشته هاي فريد زکريا آمريکايي هندي تبار و از نويسندگان نيوزويک است که محتوايش جنجال هايي را در ميان محافل سياسي آمريکا در پي داشته است.
در اين کتاب از پايان امپراتوري ماسوني آمريکا در جهان و موجوديت امپراتوري جديد در خاورميانه سخن به ميان آمده است که با ظهورش بر آمريکا و طفل نازپرورده اش اسرائيل کنترل خواهد داشت.
علاقه مندي باراک اوباما به مطالعه اين کتاب که از نگاه برخي تحليل گران چيزي جز ترسيم جهان آينده از دريچه انديشه يک مسلمان نيست، براي برخي از محافل داخلي آمريکا سئوال برانگيز شده است.
حمزه محمودی - پایگاه اینترنتی پرشین وی
آماده گی برای مرحله سوم انتقال مسئولیت های امنیتی
رادیو کلید در يكشنبه 04 سرطان 1391 بروی سایت خود منتشر کرد:
مقامات امنیتی در غرب افغانستان می گویند، در مرحله سوم انتقال مسولیتهای امنیتی، ولایات غربی افغانستان از لحاظ امنیتی و اقتصادی آماده گی لازم انتقال را دارا هستند.
به گزارش رادیو کلید هرات، عبدالروف احمدی سخنگوی قوماندان زون ساحوی پلیس در غرب افغانستان میگوید انتقال مسئولیتهای امنیتی از نیروهای خارجی در مرحله اول و دوم نشان داد که هرات بعد از واگذاری مسئولیت های امنیتی به نیروهای افغان؛ شاهد رشد اقتصادی و امنیتی خوب بوده است.
به گفته وی، از زمان آغاز آماده گی های دولت افغانستان برای اجرا مرحله اول انتقال مسئولیت های امنیتی تاکنون؛ بیش از500 میلیون دولار امریکایی در بخش های زیربنایی و پروژه های انکشافی در هرات سرمایه گذاری گردیده است.
وی می گوید، با وجود اینکه در ابتدای مرحله اول ودوم انتقال مسئولیت های امنیتی، شماری از ولسوالی های شمالی و شرقی هرات نا امن بود اما اکنون بعد از اجرای چندین عملیات این ولایت از لحاظ امنیتی و اقتصادی رشد بسزایی داشته است.
به گفته احمدی، بعد ازاجرای مرحله اول ودوم انتقال مسولیتهای امنیتی در هرات تاکنون بیش از 600 تن ازمخالفین مسلح دولت که درشماری از ولسوالی های هرات بر علیه دولت فعالیت داشتند به پروسه صلح پیوسته و ده ها پوسته امنیتی در این ولسوالی ها افراز گردیده است.
به گفته مقامات امنیتی در حوزه غرب کشور، هم اکنون با وجود اینکه شمار سربازان پلیس در این حوزه به حد مطلوب نرسیده و نیازمند تجهیزات لازم هستندد، اما این نیروها توانایی لازم تامین امنیت شهر و ولسوالی های این ولایات را دارا میباشند.
گفتنی است سه ولسوالی شیندند – چشت شریف و اوبه هرات شامل مرحله سوم انتقال مسئولیت های امنیتی در هرات میباشد و قراراست مسئولیت تامین امنیت این سه ولسوالی به نیروهای افغان سپرده شود.
حمزه محمودی - رادیو کلید
بازنگری در نظام تحصیلی و کاریابی
وزرای معارف و کار و امور اجتماعی می گویند که سمینار سه روزه فراخوان ملی برای اصلاح نظام تعلیمی و تحصیلی، آموزش های فنی و حرفه ای و کاریابی در افغانستان ، گام نخست در راستای ایجاد اصلاحات اساسی در نظام آموزشی، تحصیلی و اشتغال خواهد بود.
فراخوان ملی برای اصلاح نظام تعلیمی و تحصیلی، آموزش های فنی و حرفه ای و کاریابی در افغانستان عنوان سمینار سه روزه ای است که از سوی وزارت های معارف، تحصیلات عالی، کار و امور اجتماعی و شهدا و معلولین برگزار شده است.
در ادامه می خوانید...
مسمومیت یکصد دانش آموز در سرپل
خبری که در تاریخ 4/4/1391 در خبرگزاری افغان پیپر منتشر شد...
مسوولان رياست معارف سرپل گفتهاند كه بیش از 100 دانشآموز مکتب نسوان حضرت امام زاده یحیي، به دلیل مسمومشدن به شفاخانه ولایتی انتقال داده شده اند، اما تاکنون علت مسمومیت شان مشخص نشده است.
مقامهاي حكومت افغانستان مسموم سازي دانشآموزان را كار دشمنان كشور عنوان كرده و هرگز بگونۀ واضح نگفته اند كه چه كساني در عقب اين مساله قرار دارند.
بررسیهای تیم صحی شفاخانه ولایتی سرپل نشان می دهد که اثری از گاز سمی و موادی که باعث مسموم شدن دانشآموزان شده باشد، دروجود دانش آموزان دیده نشده است.
او همچنان افزود که تنها در دانشآموزان اثری از سردرد، حالت تهوع ودل بدی دیده شده است که پس از تداوی اولیه همه دانشآموزان صحت یاب شده و به خانههای خود برگشتند.
حمزه محمودی – افغان پیپر
وزارت مهاجرین و روز جهانی پناهنده
بيست جون مطابق (31) جوزا روز بين المللي پناهنده است، يادي از اين روز تاريخي در حقيقت تجديد پيمان حمايت حقوقي از پناهندگان مي باشد، در بحث مهاجرت جهانی، شهروندان کشور ما بی هیچ تردیدی با تأسف که رقم درشت مهاجرت را در جهان دارند، شاید در کمتر نقطه ی دنیا بتوان دید که شهروندان مهاجری حضور داشته باشند و هموطنان ما در میان آن ها نباشند، بايسته مينمايد از اين روز تاريخي و حمايتي به مثابه دفاع از حقوق پناهنده يادي نماييم، ما در حالي از اين روز يادي مينماييم كه در حدود شش ميليون هموطن عزيز ما در ديار هجرت و در غربت به سر مي برند.
درادامه می بینید...
افغان تعلیم یافته استعمال و استثمار نمی شود...
دولت بودیجه ده میلیون دالری را که امسال برای تحصیلات عالی جوانان در خارج از کشور، اختصاص داده است، در سال آینده به پانزده میلیون دالر افزایش می دهد.
محترم حامد کرزی رئیس جمهوری اسلامی افغانستان در مراسم افتتاح سیمینار فراخوان ملی برای اصلاح نظام تعلیمی، تحصیلی، آموزش های فنی و حرفوی و کاریابی در افغانستان، آراسته شدن جوانان را به زیور علم و دانش و ایجاد زمینه های تحصیلی برای جوانان را از جمله بزرگترین و مهمترین سرمایه های کشور دانست.
درادامه می بینید...